Bi radi kaj prodali? Imate kaj, česar ne potrebujete več? | Postanite uporabnik KupimProdam.si oglasnika! Je brezplačno in enostavno! Vaš oglas bo videlo na tisoče ljudi.

 Regija   

Registracija

Dobrodošli! Registracija je brezplačna, hitra in enostavna!

Še niste naš uporabnik? Zadnji čas je, da to naredite zdaj! Zakaj?

Kot registriran uporabnik boste lahko uporabljali vse funkcije, ki vam jih KupimProdam.si oglasnik ponuja. Objavljali boste lahko male oglase, sodelovali na dražbah, shranjevali vaše priljubljene oglase, si naložili dobroimetje in uživali v vseh prednostih registriranih uporabnikov.

Za brezhibno delovanje je potrebno registracijski postopek izpolniti dosledno in v celoti. Na KupimProdam.si jemljemo varnost osebnih podatkov kot prioriteto, torej vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

KupimProdam.si lahko uporabljate tudi kot podjetje (sem spadajo vse pravne osebe, samostojni podjetniki, zavodi, društva, združenja, agencije,…). Vsem pravnim osebam nudimo tudi odprtje spletne trgovine, kjer lahko svoje podjetje še dodatno izpostavite vsem uporabnikom KupimProdam.si oglasnika.


Težave z registracijo? Vprašajte nas.
Pomoč uporabnikom: (386) 031 639 326
Elektronska pošta: podpora@kupimprodam.si


( * ) označuje polje, ki ga je potrebno izpolniti. Osnovni podatki (ime in priimek, ulica) služijo le za potrebe spoštovanja določil 6.člena ZPDZC, in ob oglasu NE BODO objavljeni.

Izberite uporabniško ime & geslo
(6 do 12 alfanumeričnih črk brez šumnikov, posebnih simbolov ali znakov)


Pravila in pogoji uporabe spletnega oglasnika KupimProdam.si

1. Pravila in pogoji

Z uporabo spletnega oglasnika KupimProdam.si se strinjate in zavezujete, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji uporabe KupimProdam.si oglasnika, da ste seznanjeni z veljavnimi zakoni in predpisi, ter da ste odgovorni za upoštevanje teh pravil in zakonov. V kolikor se z našimi pravili in pogoji ne strinjate, je uporaba KupimProdam.si oglasnika za vas prepovedana! Materialno gradivo na tej spletni strani je zaščiteno z veljavnimi zakoni o avtorskih in sorodnih pravicah.

2. Izjava o omejitvi odgovornosti

  1. Vso gradivo na spletni strani KupimProdam.si je "takšno, kot je". KupimProdam.si ne daje nobenih drugih garancij, izrecnih ali zakonskih. S tem zavračamo in zanikamo odgovornost za vse druge garancije, kar vključuje tudi (vendar ni omejeno na) zakonsko določene garancije ali pogoje primernosti za prodajo in ustreznosti za določen namen, ter za kršitev intelektualne lastnine ali za druge kršitve pravic. KupimProdam.si prav tako ne jamči in ne daje nobenega zagotovila glede točnosti, verjetnih rezultatov ali zanesljivosti uporabe materialov, ki so na voljo na KupimProdam.si oz. na drugih povezanih straneh.

3. Omejitve

V nobenem primeru niso KupimProdam.si in/ali njegovi zastopniki odgovorni za kakršnokoli škodo (kar vključuje a ni omejeno na: škodo za izgubo podatkov ali dobička, škodo zaradi prekinitve poslovanja,), ki bi lahko izhajala iz uporabe ali nezmožnosti uporabe materialov ali drugega gradiva objavljenega na kupimprodam.si oglasniku. Tudi če so KupimProdam.si oz. njegovi pooblaščeni zastopniki ustno ali pisno obveščeni o možnosti take škode, za to ne odgovarjajo. Ker nekatere sodne oblasti ne dovoljujejo omejitve v trajanju zakonske garancije, ali omejitve odgovornosti za posledično ali naključno škodo, zgornje omejitve morda za vas ne veljajo.

4. Popravki in spremembe

Vsa gradiva, ki se pojavljajo na KupimProdam.si oglasniku, lahko vključujejo tehnične, tipkarske, besedne ali fotografske napake. KupimProdam.si ne jamči, da je vso gradivo na tej spletni strani točno, popolno in ažurno. KupimProdam.si lahko vsebino svoje spletne strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vendar pa se KupimProdam.si ob tem ne zavezuje, da bo gradivo posodabljal.

5. Povezave

KupimProdam.si ni pregledal vseh spletnih povezav uporabnikov oz. spletnih naslovov, ki so povezani z uporabnikovo spletno stranjo, in ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino vseh takšnih povezanih strani. Vključenost določene spletne povezane ne pomeni, da KupimProdam.si to stran tudi podpira. Uporaba povezanih spletnih povezav je na uporabnikovo lastno odgovornost!

6. Nenapovedana sprememba pravil in pogojev uporabe

KupimProdam.si lahko spremeni te pogoje uporabe na svoji spletni strani kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Z uporabo oglasnika KupimProdam.si se strinjate, da ste seznanjeni s trenutno objavljeno različico splošnih pogojev uporabe.

7. Zakonodaja

Vsi morebitni spori, ki bi se nanašali na oglasnik KupimProdam.si, se urejajo z veljavno zakonodajo RS. Pristojno sodišče je v Mariboru.

Zavzemamo se, da naše poslovanje opravljamo v skladu s temi načeli in tako zagotavljamo, da je zaupnost osebnih podatkov zaščitena in vzdrževana.