Bi radi kaj prodali? Imate kaj, česar ne potrebujete več? | Postanite uporabnik KupimProdam.si oglasnika! Je brezplačno in enostavno! Vaš oglas bo videlo na tisoče ljudi.

 Lokacija   

Pravila in pogoji uporabe spletnega oglasnika KupimProdam.si

1. Pravila in pogoji

Z uporabo spletnega oglasnika KupimProdam.si se strinjate in zavezujete, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji uporabe KupimProdam.si oglasnika in z veljavnimi zakoni in predpisi, ki veljajo za uporabnike in obiskovalce internetnih strani. V kolikor se z našimi pogoji ne strinjate in je vaš namen zloraba ali kakršnakoli drugačna namera za škodovanje drugim/tretjim osebam, je uporaba KupimProdam.si oglasnika prepovedana! Materialno gradivo na tej spletni strani je zaščiteno z veljavnimi avtorskimi pravicami.

2. Izjava o omejitvi odgovornosti

  1. Vso gradivo na spletnem oglasniku KupimProdam.si je "takšno, kot je". KupimProdam.si ne daje nobenih garancij, izraženih tako ali drugače s strani uporabnikov. S tem zavračamo in zanikamo odgovornost za vse garancije uporabnikov, vključno brez omejitev, predpisanih garancij ali pogojev za prodajo, primernost za določen namen, ali kršitev intelektualne lastnine ali druge kršitve pravic. Nadalje KupimProdam.si ne jamči in ne daje nobenega zagotovila glede točnosti, verjetnih rezultatov ali zanesljivosti uporabe materialov, ki so na voljo na KupimProdam.si oz. na katerihkoli drugih povezanih straneh.

3. Omejitve

V nobenem primeru ni KupimProdam.si in/ali njegovi pooblaščeni zastopniki odgovoren za kakršnokoli škodo (vključno, brez omejitev: škodo za izgubo podatkov ali dobička, prekinitev poslovanja, izgubo dobrega imena, ipd. ), ki bi lahko izhajala iz neuporabnosti ali nezmožnosti uporabe materialov ali drugega gradiva, objavljenih na KupimProdam.si oglasniku. Tudi, če so KupimProdam.si oz. njegovi pooblaščeni zastopniki obveščeni ustno ali pisno o možnosti take škode, za le-to ne odgovarjajo. Ker nekatere pristojnosti ne dovoljujejo omejitve glede vsebovanih garancij, ali omejitve odgovornosti za posledično ali naključno škodo, te omejitve ne bodo veljale za vas.

4. Popravki in spremembe

Vsa gradiva, ki se pojavljajo na KupimProdam.si oglasniku, lahko vključujejo tehnične, tipkarske, besedne ali fotografske napake. KupimProdam.si ne jamči, da je vso gradivo na tej spletni strani točno, popolno in ažurno. KupimProdam.si lahko spremeni vsebino na svoji spletni strani kadarkoli brez predhodnega obvestila. Pač pa se KupimProdam.si ne zavezuje, da bo gradivo posodabljal.

5. Povezave

KupimProdam.si ni pregledal vseh povezav, povezanih s svojo spletno stranjo in ne prevzema odgovornosti za vsebino vseh takšnih povezanih strani. Uporaba povezanih spletnih mest je na uporabnikovo lastno odgovornost.

6. Nenapovedana sprememba pravil in pogojev uporabe

KupimProdam.si lahko spremeni te pogoje uporabe na svoji spletni strani kadarkoli brez predhodnega obvestila. Z uporabo oglasnika KupimProdam.si se strinjate, da ste zavezani po trenutno objavljeni različici splošnih pogojev uporabe.

7. Zakonodaja

Za vse morebitne spore, ki bi se nanašali na oglasnik KupimProdam.si, se ureja z veljavno zakonodajo RS. Pristojno sodišče je v Mariboru.