Bi radi kaj prodali? Imate kaj, česar ne potrebujete več? | Postanite uporabnik KupimProdam.si oglasnika! Je brezplačno in enostavno! Vaš oglas bo videlo na tisoče ljudi.

 Lokacija   

<< Predhodni oglas  Naslednji oglas >>

Vstavek za novorojenčka

  Šifra oglasa: 14851
€18,00 Eur
[  Prodajalec ]
-   Trebnje, Slovenija
  Mali oglas         Ogledov: 249
  • podporni_vlozek_za_avtosedz_easy_travel.jpg

Vstavek za novorojenčka

Vložek za lupinice in avtosedeže 0-13kg, 0-18kg in 9-18kg LORELLI je eden od pripomočkov, ki ga morate zagotovo imeti. Potovalna blazina, ki bo omogočila da bo vaš dojenček varno in udobno potoval v lupinici. Narejen je iz najboljših materialov, s posebej oblikovano podporo za hrbet in zadržanje glavice da se ne zgodijo nezaželeni gibi zaradi same vožnje kakor tudi nezaželenih nenadnih gibov ki so sestavni del prenosa lupinice. Vsekakor spada ta izdelek v del obvezne opreme, pred nakupom tudi vabljeni da vam izdelek vizuelno predstavimo na sedežu podjetja.

Dojenček je v prvih dneh po rojstvu po večini premajhen, avtosedeži pa pregloboki za njegovo telesce, ki še ni vzravnano, zato je vložek za avtosedeže Easy travel odličen pripomoček, saj podpira dojenčkovo telo v pravlni legi, hkrati pa njegovi majni glavici preprečuje nihanje sem ter tja med vožnjo.

Vložek Easy travel je mehak, v sredini je dodaten vložek – blazinica za podporo in izenači globino avtosedeža. S tem vložkom omogočimo dojenčku da v avtosedežu ne leži spognjeno. Dodaten vložek lahko pozneje odstranite in podlogico uporabite tudi v večjem avtosedežu ali športnem vozičku.

Vložek je prilagodljiv tako, da v primeru novorojenčka pripomore k pravilni drži otroka v avtosedežu in mu omogoča udobje. Vložek ima spodnjo blazinico ki omogoča dokaj raven-nepreglobok položaj ležanja novorojenčka.

Pralno na 30°C
€18,00 Eur
Prodajalcu povejte, da ste oglas videli na KupimProdam.si
  • Vrsta oglasa:
  • Prodam
  • Starost:
  • Novo
uporabnik59294
Trenutno brez komentarjev.
Zakaj so povratne informacije o prodajalcu pomembne?

 Motivira prodajalce, da zagotovijo dobro storitev

  Opozori se vas in druge kupce pred prevarami

 Spoznate prodajalca, pri katerem boste opravili nakup

 Opravite nakup z najbolj verodostojnimi in uglednimi prodajalci

  Več oglasov v kategoriji - Otroška oprema
Oglaševanje
<< Predhodni oglas  Naslednji oglas >>