Bi radi kaj prodali? Imate kaj, česar ne potrebujete več? | Postanite uporabnik KupimProdam.si oglasnika! Je brezplačno in enostavno! Vaš oglas bo videlo na tisoče ljudi.

 Lokacija   

<< Predhodni oglas  Naslednji oglas >>

KOLOIDNO SREBRO, za vsakodnevno uporabo

  Šifra oglasa: 18064
€10,00 Eur
[  Prodajalec ]
-   Ljubljana, Slovenija
  Mali oglas         Ogledov: 721
  • koloidno srebro.jpg

KOLOIDNO SREBRO, za vsakodnevno uporabo

Koloidno srebro že uporabljam več kot 15 let in mi pomaga in rešuje zdravstvene težave. Tekočina, ki odpravlja težave, ki jih povzročajo bakterije, virusi in glivice ljudem in živalim. Trenutno ob tej situacijo kot naravno in učinkovito, brez stranskih učinkov - razkužilo za roke, obraz, hrano ki jo prinesemo iz trgovine, kljuke. To imej trenutno vedno pri sebi v torbici ali avtu za takojšno uporabo. To je stari antibiotik ali tako imenovano koloidno srebro. Uporabljate ga pri vseh ranah, da ne pride do zagnojitve in se hitro zacelijo. Vnetja ušes, oči in grla so poleti pogosta in pokvarijo dopustniške dni. Trebušne težave hitro odpravite s požirkom te tekočine. Če ste nesigurni v pitno vodo, dodate žlico tekočine na nekaj litrov vode in uničeni bodo virusi in bakterije v vodi. Blaži tudi sončne in druge opekline. Uporablja se tudi pri drugih težavah, . Embalaža je steklenička s pršiljko 1 dl za 10 € ali 1/2 l steklenička in se nanaša na prizadeta mesta. Pokličite in dobili boste še več nasvetov za uporabo. Informacije so tudi na internetu. Tudi koloidni baker je zelo uporaben, ker pomaga telesu delati kolagen za napeto kožo. Pošljem tudi po pošti.
€10,00 Eur
Prodajalcu povejte, da ste oglas videli na KupimProdam.si
  • Vrsta oglasa:
  • Prodam
  • Starost:
  • Novo
MILENA
Trenutno brez komentarjev.
Zakaj so povratne informacije o prodajalcu pomembne?

 Motivira prodajalce, da zagotovijo dobro storitev

  Opozori se vas in druge kupce pred prevarami

 Spoznate prodajalca, pri katerem boste opravili nakup

 Opravite nakup z najbolj verodostojnimi in uglednimi prodajalci

  Več oglasov v kategoriji - Ostala lepota, zdravje

Prodam ker ne nosim Športne superge 43 bele , kot na sliki, bele barve, konfekcijska velikost 43, okvirna cena 16eur....

€16,00 Eur

Oglaševanje
<< Predhodni oglas  Naslednji oglas >>