Bi radi kaj prodali? Imate kaj, česar ne potrebujete več? | Postanite uporabnik KupimProdam.si oglasnika! Je brezplačno in enostavno! Vaš oglas bo videlo na tisoče ljudi.

 Lokacija   

<< Predhodni oglas  Naslednji oglas >>

The Deviants - This Vinyl Is Condemned LP

  Šifra oglasa: 15437
€40,00 Eur
[  Prodajalec ]
-   Hrvaška
  Mali oglas         Ogledov: 627
  • P5250006.JPG
  • P5250005.JPG
  • P5250004.JPG
  • P5250001.JPG

The Deviants - This Vinyl Is Condemned LP

Vinil je nov, raspakiran. Kot tak novi ima površinsku ogrebotinu na eni pesmi. Takva je bila plošča ko sem jo razpakiral iz celofana. Sicer je vse novo. Zbiratelji vedo, da ko te majhne indie hišice izdaju plosce, da se take stvari dogajajo. Takšne stvari sem že velikokrat srečal. Skupina Josefus je bila ena od tistih..

The Deviants je prva skupina v Angliji, ki je začela leta 1967 s takšnim stilom rnr, psych/ underground ... ki bo šele nekaj let pozneje začela priljubljene The Stooges. Torej se glasba ni začela pri Stoogesih, kot mnogi mislijo, ampak pri Deviantih. Frontman skupine Deviants Mick Farren je bil ključna osebnost angleškega undergrounda in del hipi gibanja tistega časa. Pisatelj in novinar. (glej wikipedijo pod Mickom Farrenom in pod The Deviants).
Tudi Mick Farren je napisal pesmi za mnoge, kot je pesem Hawkwind "Lost Johnny" z Lemmyjem, pisal je za punk skupino Warsaw Pact, kjer je bil kasneje prvi bobnar Motorhead Lucas Fox in kitarist Pink Fairies Andy Colquhoun, za Motorhead je napisal njihovo drugo album "Motorhead" pesem "Keep Us On The Road" in nekateri drugi so pomagali Lemmyju, napisal je pesem "Damage Case" na albumu "Overkill", napisal za Pink Fairies ...

Ko so The Deviants razpadli konec leta 1969 v zgodnjih sedemdesetih, so ostali člani skupine ustanovili Pink Fairies. Hawkwind in Pink Fairies sta imela skupne projekte in iz teh dveh zasedb je nastal Motorhead. Lemmy iz Hawkwinda in Larry Wallis iz Pink Fairies sta ustanovila Motorhead in na prvih dveh albumih Motorhead je predvajal stvari iz Pink Fairies, solo stvari Larryja Wallisa iz tistega obdobja, Hawkwind in nekaj njegovih novih stvari. Tako so bile ekipe Deviants / Pink Fairies / Hawkwind / Motorhead v 70. letih kot ena ekipa.
Če si želite ogledati povezave, kot so se kronološko zgodile v resnici, si oglejte moj videoposnetek:

https://www.youtube.com/watch?v=Qqt7C3fOjZI
€40,00 Eur
Prodajalcu povejte, da ste oglas videli na KupimProdam.si
  • Vrsta oglasa:
  • Prodam
  • Starost:
  • Novo
PinkFairies
Trenutno brez komentarjev.
Zakaj so povratne informacije o prodajalcu pomembne?

 Motivira prodajalce, da zagotovijo dobro storitev

  Opozori se vas in druge kupce pred prevarami

 Spoznate prodajalca, pri katerem boste opravili nakup

 Opravite nakup z najbolj verodostojnimi in uglednimi prodajalci

  Več oglasov v kategoriji - Glasba in filmi
Oglaševanje
<< Predhodni oglas  Naslednji oglas >>