Bi radi kaj prodali? Imate kaj, česar ne potrebujete več? | Postanite uporabnik KupimProdam.si oglasnika! Je brezplačno in enostavno! Vaš oglas bo videlo na tisoče ljudi.

 Regija   

Drugi oglasi uporabnika: gorazdj2

Slika Naslov oglasa
Tagi Cena Preostali čas
Mali oglas VELIK KUKRI MEC

Ogromen bojni kukri mec iz Nepala. Tovrstno orozje je znacilno za ljudstvo Gurgha ki so se proslavili kot posebni odredi Angleske vojske vse od kolonialnih casov vzhodnoindijske druzbe. Kot poseben ekspedicijski korpus so se...

Po dogovoru -
Mali oglas SABLJA - TUSUK TAKIEH

Plemiski mec iz Malezije.cca 1830. Pamor rezilo iz meteoritnega zeleza z zlato dekoracijo.Srebrno okovje.Rezilo se vedno ostro kot britev.Redek eksponat!!!

Po dogovoru -
Mali oglas KUBURA - cca 200 let

Dve kuburi na sliki zelo ugodno na prodaj.

Po dogovoru -
Mali oglas KUBURA - cca 200 let

Vrhunska kubura v odlicni kondiciji.Za poznavalce.

Po dogovoru -
Mali oglas KUBURA - cca 200 let

Vrhunska velika kubura - 50cm. Starost preko 200 let. Medeninasto in srebrno okovje.Original masivna smodisnica - 20cm z lepim motivom.Zaradi selitve v tujino ugodno prodam.

Po dogovoru -
Mali oglas TROSED - BIDERMAJER

Odlicen trosed.Restavriran in neuporabljen.cca.160 let. Je le kot okras v dnevni sobi. Zelo ugodno prodam zaradi selitve.

Po dogovoru -
Mali oglas HELEBARDA - SREDNJI VEK - ORIGINAL

Vrhunski helebardi iz mracnega srednjega veka - original. Redkost !! Za prave ljubitelje starin.Zaradi selitve prodam zelo ugodno. D - 210cm.

Po dogovoru -
Mali oglas KREDENCA - 19 st.

Izredno masivna kredenca z bogato globinsko rezbarijo.cca.leto 1860.Kompletno restavrirana - vrhunska! v - 240cm , d - 140 , g - 50cm. Zaradi selitve ugodno prodam.

Po dogovoru -
Mali oglas GRAJSKO POHISTVO

Zelo kvalitetno grajsko pohistvo - staronemski slog - Historizem, cca.1870. Jedilna miza + 8 stolcev je kompletno restavrirano.Stolci na novo tapecirani z vrhunskim materialom. Pohistvo ni bilo v uporabi.Sluzi le kot okras v...

Po dogovoru -
Mali oglas ENTLARCA + SIV.STROJ PFAFF, DURKOPP + KURIS KROJILNI STR.

Industrijska 5 nitna entlarca in industr.siv.stroj PFAFF sta kot nova.Delujeta brezhibno.Tudi industr. DURKOPP je odlicen. Kupcu podarim skoraj nerabljen KURIS - industr.krojilni stroj + 7 novih rezervnih nozev.Podarim tudi...

Po dogovoru 17 t, 2 d
Mali oglas OKRASNI VODNJAK

Vecji okrasni vodnjak.Kupil sem ga pred leti za 450 eur.Prodajam za 150.Potrebno ga je le zbrusit in polakirat pa bo kot nov.

€150,00 Eur 17 t, 2 d