Bi radi kaj prodali? Imate kaj, česar ne potrebujete več? | Postanite uporabnik KupimProdam.si oglasnika! Je brezplačno in enostavno! Vaš oglas bo videlo na tisoče ljudi.

 Regija   

<< Predhodni oglas  Naslednji oglas >>

Foscam FN7108E-B8-2T 1080P PoE kit komplet, 8-kanalni NVR

  Šifra oglasa: 406
€1.199,00 Eur
[  Prodajalec ]
  Mali oglas         Ogledov: 3847
 • FN7108E B8 2T NVR ip kamere.jpg
 • FN7108E-B8-2T NVR kit komplet.jpg
 • FN7108E-B8-2T.jpg
 • Foscam 2MP kamera.jpg
 • Foscam PoE NVR snemalnik.jpg
 • FN7108E_FOSCAM SLOVENIJA.png
 • ip nadzorne kamere Foscam.jpg
  (040) 743-333
Ivan Hajnže s.p.

Osnovni podatki:

 • Starost:
 • Novo

Dodaten opis:

Foscam FN7108E-B8-2T 1080P PoE kit komplet, 8-kanalni NVR

Foscam NVR kit komplet FN7108E-B8-2T z ip kamerami 2MP in 8 kanalnim snemalnikom vam omogoča video nadzor vašega premoženja od kjerkoli preko Android oz. IoS aplikacije ali preko računalnika z IE, Crome ali Firefox brskalnika.

Foscam NVR (Network Video Recorder) omogoča snemanje video posnetkov na vgrajen trdi disk in pregled le teh pozneje.
Komplet vključuje 8 kom. IP kamer Foscam FI9900E. Kamere so opremljene s PoE napajanjem (do kamer je potreben samo UTP kabel). Pogled v živo na kamere ali posnetke je omogočen od kjerkoli.

Nastavite lahko časovno snemanje glede na ure (nastavite časovnik), snemanje ob alarmu - zaznavi gibanja ali pa začetek in konec snemanja vključite oz. izključite na daljavo.

Dostop do snemalnika- kamer je možen preko brskalnika (Internet Explorer, Safari, ...) ali preko brezplačne Foscam aplikacije za pametne telefone (iOS / Android).
NVR snemalnik ima vgrajen trdi disk s kapaciteto 2 TB kar pomeni veliko prostora za shranjevanje posnetkov. Trdi disk lahko po želji zamenjamo tudi z večjim, do kapacitete max. 4TB.

IP Kamere Foscam FI9900E imajo resolucijo 2.0MP (1080p ali Full HD) in snemanje poteka v tej kakovosti za vseh 8 kanalov.
Foscam NVR Kit deluje z PoE napajanjem. S tem se slika in napajanje ip kamer prenaša preko Ethernet kabla in ni potrebe po napajalnih adapterjih v bližini kamer.
Namestitev je preprosta: Foscam NRV je povezan z usmerjevalnikom – IP kamere FI9900E so povezane z NRV-jem preko priloženega ethernet kabla. Foscam NRV je nato povezan preko HDMI ali VGA kabla na zaslon ali TV na katerem lahko spremljamo dogajanje. Upravljanje z NVR-jem je preko USB miške, ki je priključena na NRV.
Foscam FN7108E-B8-2T NVR-Kit komplet je uporabniku prijazenVideo nadzorni sistem, ki nudi občutek varnosti in v izrednih razmerah, kot so tatvine, vlom, napad, itd ... lahko zagotovi hitro identifikacijo oseb.
€1.199,00 Eur
Prodajalcu povejte, da ste oglas videli na KupimProdam.si
Cena: €1.199,00 Eur
Šifra oglasa: 406
Osnovni podatki:

 • Starost:
 • Novo
sipro63
 Komentarji - Potrebno se je prijaviti
Trenutno brez komentarjev.
Zakaj so povratne informacije o prodajalcu pomembne?

 Motivira prodajalce, da zagotovijo dobro storitev

  Opozori se vas in druge kupce pred prevarami

 Spoznate prodajalca, pri katerem boste opravili nakup

 Opravite nakup z najbolj verodostojnimi in uglednimi prodajalci

Oglaševanje
<< Predhodni oglas  Naslednji oglas >>