Bi radi kaj prodali? Imate kaj, česar ne potrebujete več? | Postanite uporabnik KupimProdam.si oglasnika! Je brezplačno in enostavno! Vaš oglas bo videlo na tisoče ljudi.

 Regija   

 

Prodam celotno zalogo + brezplačna spletna trgovina 

  Šifra oglasa: 8050
[  Prodajalec ]
-   Zgornja Polskava
  Mali oglas         Ogledov: 45
  • 1000X1000.png
  (070) 500-519

Osnovni podatki:

  • Vrsta ponudbe:
  • Nudim

Dodaten opis:

Prodam celotno zalogo + brezplačna spletna trgovina

Prodam celotno zalogo + brezplačna spletna trgovina. V osnovi se gre za prodajo raznovrstnih produktov od daril, izdelkov za dobro počutje in zdravje, dom in vrt, prosti čas in zabava, otroke in hišne ljubljenčke.

Skupaj je trenutno v prodaji 158 različnih produktov. Količina vseh produktov skupaj znaša 1200 kosov (vsak produkt ima različno število zaloge). Vsi produkti so kakovostni, zanimivi, v privlačnih prodajnih embalažah z slovensko deklaracijo že natisnjeno, tako, da vam ni treba skrbeti za to.

Možnost tudi prevzema moje spletne trgovine. Trgovina je vzpostavljena v platformi Shopify in mesečno stane 26 eur. Za nadaljnje delovanje spletne trgovine ne potrebujete računalniškega znanja in ni vam potrebno imeti gostovanja drugje, saj je vse vključeno v sam Shopify. V trgovino sem vložila veliko časa, kupljena je bila tudi tema. Narejena je v celoti od opisa izdelkov, kategorij, splošnih pogojev uporabe, blog, zanimivih strani itd.

Zakaj sploh prodaja? Ukvarjam se še z drugimi projekti in mi vse skupaj vzame preveč časa. Tako sem se odločila prodati celotno zalogo in posledično spletno trgovino. Mi je zelo žal, sem imela načrte z njo ampak, časa še zaenkrat ne moremo kupiti. :)

Prodajam celotno zalogo produktov. Možnost tudi brezplačnega prevzema spletne trgovine (vaša odločitev) ob nakupu zalog.
Trenutno celotna zaloga znaša nekje 7000 eur (nabavna cena). Ob nakupu celotne zaloge vam na nabavno ceno dodam še popust. (Zaloga in nabavna vrednost se spreminja dnevno, saj še spletna trgovina obratuje. Končna cena se oblikuje ob nakupu.) Ob interesu odkupa zalog vam lahko pošljem vse produkte, njihovo nabavno vrednost in količino v excel datoteki.

Vse produkte, ki so na zalogi - v prodaji in samo zasnovo spletne trgovine si lahko ogledate na http://www.drugacna-darila.si. Za več informacij sem vam na voljo na telefonski številki 070 500 519 ali na info@drugacna-darila.si

Lep pozdrav, Špela :)
Prodajalcu povejte, da ste oglas videli na KupimProdam.si
Šifra oglasa: 8050
Osnovni podatki:

  • Vrsta ponudbe:
  • Nudim
DrugacnaDari
 Komentarji - Potrebno se je prijaviti
Trenutno brez komentarjev.
Zakaj so povratne informacije o prodajalcu pomembne?

 Motivira prodajalce, da zagotovijo dobro storitev

  Opozori se vas in druge kupce pred prevarami

 Spoznate prodajalca, pri katerem boste opravili nakup

 Opravite nakup z najbolj verodostojnimi in uglednimi prodajalci

Oglaševanje